Drinken

  • Ruime keus in bieren
  • Koffie van Pelican Rouge
  • Wijnen per glas en fles
Bij Leuk is er voor iedereen een favoriet drankje!

Koffie

Wij vinden dat koffie een beleving moet zijn, en daarom hebben wij gekozen voor de kracht van Pelican Rouge. Een perfecte espresso, cappuccino, latte macchiato of een heerlijk kopje lungo. Pelican Rouge beschikt over een eigen branderij voor de perfecte koffiebonen. En dat proeft u!

Drinken

Een zeer ruime keus in frisdrank, gedistilleerd, bieren en wijnen. Bekijk onze drankkaart.


Onze bieren

Per seizoen hebben wij een speciaal geselecteerde bier op de wisseltap. Tevens hebben wij op fles veel geselecteerde bieren, zoals Affligem, Radler, La Chouffe, Paulaner, Karmeliet en sinds kort ook brouwerij Noordt. Een heerlijk Heineken tapje? Die is altijd extra koud.


Meer over Feesten

Over leuk

Leuk staat voor Leuk eten en drinken. Midden in het hart van Blijdorp op de statenweg vind u dit etablissement. Hier kan je heerlijk eten of een drankje drinken aan de bar. Tevens hebben wij een zonnig terras waar het goed vertoeven is.

#VRIJMIBO

Bij Leuk kunt u het weekend inluiden met een vrijdag middag borrel. Gezellig met collega’s onder het genot van een hapje en drankje de week afsluiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Flexwerken

Snelle WiFi een heerlijk kopje koffie en een gevarieerde snackkaart. Na werk nog even doorwerken? Bij ons is dat mogelijk.